momo000000 (06-11-15)
برایقرعه کشی گیگابایت هست . که با اون کد و سریال نامبر میتونید رجیستر کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Registration-GIGABYTE Heroes of the Storm
اطلاعات کامل
Check Number-GIGABYTE Heroes of the Storm
momo000000 (06-11-15)
با سلام
الان وارد کردم شماره سریال رو این پیغام رو داد و توی همون صفحه موندش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سریال نامبر روی مادربرد رو یاداشت کنید و وارد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین من گیگا نیستش من سریال گرافیک رو وارد کردم
فقط کارت گرافیکم از برند گیگابایت هستش
داستانش به چه صورته ؟
|
سریال نامبر روی کارت گرافیک رو واردکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم بخونید . این قرعه کشی برای مادربردها باید باشه . ممکنه برای گرافیک هم اعلام کنند .
GIGABYTE Heroes of the Storm Sweepstakes Event 1st Round of Winners Announced
اگر باز مشکلی باقی بود با ایمیل مارکتینگ گیگابایت تماس بگیرید .
marketing@gigabyte.com
خب سریال نامبر روی گرافیک رو وارد کردم. اون سریال چهار رقمی چک نامبر هم پاک کردم و توی بخش مربوطشون وارد کردم، بعد ایمیل رو وارد کردم و در اخر تائید رو زدم که اون پیغام رو دادشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست قبل توضیحات کافی رو دادم . بهتره با ایمیلی که تو پست قبل دادم تماس بگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (06-11-15)
این قرعه کشی فقط برای مادربردهای سری 100 گیگابایت هست . اون چک نامبر روی باکس هم برای ایجاد قرعه کشی احتمالی برای کارتهای گرافیک هست . پیغام هم به این دلیل هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (06-11-15)
درست شد ، ممنون از راهنماییتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (06-11-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks